Transporten teelaarde en opbouw kraan

Voor de afwerking van het terrein van Centrale Harculo zal teelaarde per vrachtwagen worden aangevoerd. In de komende 2 weken zult u daardoor een verhoging van het aantal transporten kunnen gaan waarnemen. Deze teelaarde zal worden opgeslagen aan de zuid-westzijde van het terrein. Dit is achter de oudste eenheden op de locatie.

In de voorjaarsvakantie, van maandag 26 februari tot en met vrijdag 2 maart, zal er zonder beperking worden gereden tussen 7.00 en 17.00 uur. In de daarop volgende twee weken van maandag 5 maart tot en met vrijdag 16 maart zullen de bloktijden weer van kracht zijn, waarin rekening wordt gehouden met de haal- en brengtijden van de scholen. De frequentie van de transporten zal vergelijkbaar zijn met dat van het openbaar vervoer.X = opslaglocatie teelaarde

Opbouw kraan
Daarnaast wordt op het terrein in de komende weken een grote kraan opgebouwd om een hijsinstallatie te verwijderen. Dit vindt plaats bij de oudste eenheden. De hijsinstallatie is gebruikt bij het inpandig saneren en slopen van de stoomketels.